Имах и все още имам неблагоразумието ,да бъда абонат и на трите мобилни оператора.
Правя нещо като маркетингово проучване,ха-ха-ха.По принуда ...и наказателна акция.Ще започна с МТЕЛ,сладури,с тях съм познайница има няма7-8г.Мислех,че по-големи измамници от тях няма,ама ,вече сериозно се замислям.Имах 5телефона на мое име ,сега съм ги редуцирала до два,до изтичане на договорите им.Да си спреш телефон е пълна идилия,три предизвестия ,два месеца преди изтичане на договора,потвръждаване по-телефона,накрая се оказва,че договорът на единя е преподписан без да знам,като капак, ми спряха другите два без да е изтекъл срока,пропиляха ми 500безплатни минути и ме накараха да си платя таксите,които не трябваше да плащам за последния месец
..платих за да се отърва ,въпреки ,че съм техен лоялен клиент и имам над 2000т.Преди 3м.се отправих към Глобул.Тарифа 12лв. минути 100+100 с три № и 30+15 към всички № в мрежата,промоция 2м.Платих две предварителни вноски на 16.05.Нулиране на телефона на 20.05.Първплащане на 22.05-3.60лв.без никакви раговори.На 20.06-30ст.На 20.07 иненада-20лв.и то без да съм си изговорила полагащите ми се минути.Попитах и ето отговора.Има такса ,защото първата била за 4дни,договър започвал от 16.05,минутите били също до тази дата 16.07,а не до 20.07.значи съм ги загубила иостаналите 4дни съм говорила извън лимит,ееее,как да не ти стане драго,кажете!За това обяснение ходих до офиса им 2пъти и звънях на 123 още толкова....без коментар.
Сега да мина на Вивател,на 17.07 взех и станах техен абонат.Условието -три предпатени месечни такси,10лв пакет.Нулиране на 20число,без никакви разговори,сума за плащане 13лв.Днес посетих и тях,на въпросът ми защо имам такава сума,ми обясниха,че колежката изготвила догова трябвало да ми обясни,че се плащала една такса и някаква частична сума за бъдещи намаления и преференции.Е!Някои има ли ,коментар по-въпроса?
Ще чакам тях да видя какво още могат,но незнам до кога!Дали да не потърся по-добра страна за живеене?Успех на всички потребители.